Ev ve Ofis Taşıma

Ev ve Ofis Taşıma

Günümüzün gelişen iş ve ticaret şartları işyerlerinin taşınma veya yer değiştirme gibi durumlarda zaman ve iş kaybı yaşanmaması için bu sürecin kurumsal çalışan firmaların kontrolü altında yapılmasına doğru yönlendirmektedir. İşyerlerinin büyüme veya küçülme, kendi binalarının alınması, şehir değişikliği, şube açılışı gibi farklı bir çok nedenden dolayı yer değiştirmeleri artık çok olası bir durumdur. Bu taşınma süreci çoğu zaman zahmet ve zaman gerektiren bir eylem olması bir çok işyerinin öncelikle zaman ve bunun sonucunda da müşteri ve iş kayıplarını beraberinde getirir..
Instagram: ozsenturkevdeneve

Ofis Taşımada Lider Firma

Küçük bir ofisin taşınması bile, mobilyaların doğru bir şekilde demontajı ve montajının yapılmasından, mevcut evrak ve klasörlerin arşivlenip tekrar yerleştirilmesine kadar çok ince ve hassas işçilikler gerektirmektedir. Bu zorunluluklar Kurumsal İşyeri ve Ofis Nakliyatı diye adlandırabileceğimiz bir hizmet sektörünü popüler hale getirdi.

Öz Şentürk Nakliyat yılların verdiği tecrübesi ve deneyimli uzman kadrosuyla işyeri nakliyatı, ofis taşımacılığı gibi ticari taşınma işlerini de profesyonel ve kusursuz olarak yerine getirebilmektedir.

Artık ev ve ofis işyeri taşımacılığı sanıldığı kadar zahmetli değil! Bu işe yıllarını veren uzman ekibimizle siz değerli müşterilerimize kaliteli ve lüks taşıma hizmeti sunmaktayız her araç için deneyimli altı 6 kişilik ekip göndermekteyiz ve evin içerisinde sökülmesi gereken tüm beyaz eşyalarınız mobilyalarınız ve elektrikli avizeleriniz itinayla sökülüp götürülen yerde tek tek kurulup dizayn edilmektedir ayrıca tüm malzemeleriniz ve ev eşyalarınız için Avrupa dan ithal petgraft malzemelerle paketlenerek taşınmaktadır

İstanbul ve çevre ilerine fiyatlarımızı indirdik ev ofis fuar ve tekstil de %20 varan indirimlerimiz başlamıştır,

Öz Şentürk Nakliyat olarak eşyalarınızı taşımakla kalmıyor, profesyonel ekibimiz sayesinde sizleri nakliyat sektörü hakkında bilgilendiriyoruz. Böylece kaliteli bir evden eve eşya taşıma işleminin püf noktaları hakkında bilgi sahibi olacak ve gelecekte de bu konuda daha seçici davranacaksınız.

Hizmetlerimiz

Öz Şentürk Nakliyat olarak hizmetlerimiz İstanbul evden eve nakliyat hizmetiyle sınırlı değil. Firmamız şehirlerarası nakliyat alanında da sektörün öncülerinden biridir. Bunun yanı sıra işyerleriniz, ofisler, sağlık kurumları için yapılan taşımalar gibi profesyonellik gerektiren taşıma hizmetlerini de Öz Şentürk Nakliyat güvencesiyle sunuyoruz.

Fiyatlar

Öz Şentürk Nakliyat olarak fiyat belirlenmesini de profesyonel bir şekilde sağlıyoruz. Profesyonel hizmet anlayışıyla öne çıkan firmamızın uzman çalışanları eşyalarınızı ve taşıma yerlerini inceleyerek size en uygun nakliyat fiyatları sunacaktır.

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri

Sigortalı Eşya Taşıma

Eşyalarınızı taşıma öncesinde sigortalayarak güvenilir bir nakliye süreci sunuyoruz

Paketleme & Ambalaj

Tüm eşyalara özel ambalaj ve paketleme uygulayarak olası kırılma ve çizilmenin önüne geçiyoruz

Ücretsiz Ekspertiz

Uzman eksperimiz taşıma öncesi adresinize gelerek tüm taşıma planını önceden sizinle paylaşır

Leave a comment

HEMEN ARAYIN