Fabrika Taşımacılığı

Fabrika Taşımacılığı

Fabrika taşımacılığı, nakliyat alanında en çok profesyonellik, tecrübe ve özen isteyen alandır. Fabrikanın zarar görmemiş bir şekilde eski yerinden yeni yerine taşınarak kullanıma hazır halde teslim etmek üzere, yılların getirmiş olduğu tecrübeyi gelişmiş teknoloji ile harmanlayarak kusursuz bir taşıma hizmeti sunmaktayız. Fabrikanın bulunduğu il, ilçe ve kasaba değişse bile fabrika düzeni ve çalışma şekli değişmeden devam edecektir.
Instagram: ozsenturkevdeneve

Fabrika Taşımacılığında Kriterler

Fabrika taşımacılığı için firmaların müşteri istek ve beklentilerini karşılayacak olan kriterlere sahip olması gerekmektedir. Taşımanın herhangi bir aşamasında yetersiz olan taşıma firması müşteriye ilave bir onarım maliyeti çıkaracağı gibi, iş ve işlemlerin gecikmesinden kaynaklanan maddi ve manevi bir masraf oluşturacaktır. Taşıma esnasında veya sonrasında hiçbir maliyetin ortaya çıkmaması için firmamız;

Malzemelerin her birini profesyonel montaj ekibimiz ile söküp, yeni yerinde düzene uygun şekilde kurulumunu yapıyoruz.

Malzemelerin taşıma esnasında deforme olmasını engellemek için taşıma asansör kullanıyoruz.

Malzemelerin rahat şekilde sığacağı gerekli uzunluk, boy ve genişliğe sahip araçlar kullanıyoruz.

Malzemelerin kar veya yağmur gibi olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için kapalı araçlar ile sevkiyatı yapıyoruz.

Fabrika taşımacılığı konusunda gerekli olan nakliyat belgeleri ile hizmet veriyoruz.

Parçaların her birini paketlemeden önce sigorta güvencesi altına alıyoruz ve garanti kapsamında naklini gerçekleştiriyoruz.

Taşıma hizmeti almak istediğiniz zaman firmamızı ziyaret ederek, fabrika taşımacılığı ile ilgili olan tüm bilgelere eksiksiz ve net şekilde ulaşarak aklınızda ki tüm soruları cevaplandırabilirsiniz. Taşımız olduğumuz fabrikaların vermiş olduğu referanslar altında sizlere en iyisini sunmak için kendimizi ve envanterimizi güçlendirerek hizmet vermekteyiz.

Fabrika Taşımacılığında Fiyat

Fabrika taşımacılığı firma seçiminde ilk belirgin kriter fiyat gibi görünse bile esas olan nokta firmaların sunmuş olduklarıdır. Kullandığı malzemeden, çalışan personeline kadar tam yeter düzeyini sağlayamayan firmalar taşıma süreci sonucunda ilave maliyetlere neden olarak, başlangıçta katlanılan maliyetin daha da yükselmesine neden olmaktadır. Firmamız isteklerinize cevap verecek tüm imkanları ile taşıma hizmetinde en uygun fiyat ile yararlanmanızı sağlamaktadır.

Taşıma hizmeti almak istediğiniz zaman firmamızı ziyaret ederek, fabrika taşımacılığı ile ilgili olan tüm bilgelere eksiksiz ve net şekilde ulaşarak aklınızda ki tüm soruları cevaplandırabilirsiniz. Taşımız olduğumuz fabrikaların vermiş olduğu referanslar altında sizlere en iyisini sunmak için kendimizi ve envanterimizi güçlendirerek hizmet vermekteyiz.

Hizmetlerimiz

Öz Şentürk Nakliyat olarak hizmetlerimiz İstanbul evden eve nakliyat hizmetiyle sınırlı değil. Firmamız şehirlerarası nakliyat alanında da sektörün öncülerinden biridir. Bunun yanı sıra işyerleriniz, ofisler, sağlık kurumları için yapılan taşımalar gibi profesyonellik gerektiren taşıma hizmetlerini de Öz Şentürk Nakliyat güvencesiyle sunuyoruz.

Fiyatlar

Öz Şentürk Nakliyat olarak fiyat belirlenmesini de profesyonel bir şekilde sağlıyoruz. Profesyonel hizmet anlayışıyla öne çıkan firmamızın uzman çalışanları eşyalarınızı ve taşıma yerlerini inceleyerek size en uygun nakliyat fiyatları sunacaktır.

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri

Sigortalı Eşya Taşıma

Eşyalarınızı taşıma öncesinde sigortalayarak güvenilir bir nakliye süreci sunuyoruz

Paketleme & Ambalaj

Tüm eşyalara özel ambalaj ve paketleme uygulayarak olası kırılma ve çizilmenin önüne geçiyoruz

Ücretsiz Ekspertiz

Uzman eksperimiz taşıma öncesi adresinize gelerek tüm taşıma planını önceden sizinle paylaşır

Leave a comment

HEMEN ARAYIN