Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Taşıma

Yıllar önce “Taşımak Bizim işimiz” sloganı ile yola çıkan Öz Şentürk Nakliyat, 2000’li yıllarda Türkiyenin tüm şehir ve ilçelerine evden eve taşıma hizmeti vermektedir. Gelişen teknolojiyi en iyi şekilde takip eden firmamız asansörlü araçları ile asansorlü evden eve nakliyat hizmeti vermektedir.
Ankara şehiriçi şehirler arası evden eve nakliyat hizmetimiz vardır. Ev taşıma işleminden 5 gün önce bizimle irtibata geçmeniz gerekmektedir.
Instagram: ozsenturkevdeneve

Evden Eve Nakliyat Nedir?

Firmamıza bağlı yetkili personellerin belirli gün ve plan dogrultusunda evinizi il, ilçe, semt, şehiriçi veya şehirler arası taşıma ve yeni evinize eşyalarınızın kurulumudur.
Öz Şentürk Nakliyat yılların tecrübesi ile bu işi en iyi şekilde yerine getirmekle beraber eşyalarınızı sigortalamaktadır.
Deneyimli eğitimini almış personel sayısı geniş olan Öz Şentürk Nakliyat her geçen gün gelişen teknolojiye uyum sağlamakla beraber asansörlü evden eve taşıma hizmeti de vermektedir.

İstanbul Evden Eve Taşıma

İstanbul şehir içi ve şehirler arası evden eve taşıma hizmetini anlık olarak vermekteyiz. Acil gün içerisinde eviniz mi taşınacak? Hiç dert etmeyin Öz Şentürk Nakliyat çok sayıda personel ve geniş araç filosu ile gün içerisinde hizmetinizde. İstanbul’un tüm ilçelerine 7/24 anlık hizmet veren tek evden eve nakliyat firması ünvanına sahibiz.

Hizmetlerimiz

Öz Şentürk Nakliyat olarak hizmetlerimiz İstanbul evden eve nakliyat hizmetiyle sınırlı değil. Firmamız şehirlerarası nakliyat alanında da sektörün öncülerinden biridir. Bunun yanı sıra işyerleriniz, ofisler, sağlık kurumları için yapılan taşımalar gibi profesyonellik gerektiren taşıma hizmetlerini de Öz Şentürk Nakliyat güvencesiyle sunuyoruz.

Fiyatlar

Öz Şentürk Nakliyat olarak fiyat belirlenmesini de profesyonel bir şekilde sağlıyoruz. Profesyonel hizmet anlayışıyla öne çıkan firmamızın uzman çalışanları eşyalarınızı ve taşıma yerlerini inceleyerek size en uygun nakliyat fiyatları sunacaktır.

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri

Sigortalı Eşya Taşıma

Eşyalarınızı taşıma öncesinde sigortalayarak güvenilir bir nakliye süreci sunuyoruz

Paketleme & Ambalaj

Tüm eşyalara özel ambalaj ve paketleme uygulayarak olası kırılma ve çizilmenin önüne geçiyoruz

Ücretsiz Ekspertiz

Uzman eksperimiz taşıma öncesi adresinize gelerek tüm taşıma planını önceden sizinle paylaşır

Leave a comment

HEMEN ARAYIN