Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Taşıma

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Taşıma

Şehirler arası evden eve nakliyat güven ve tecrübe işidir. Öz Şentürk Nakliyat bu durum için müşterilerini düşünerek Sigorta Kurumları ile çalışarak sigorta güvencesi altında ev ve ofis eşyalarınızı sigortalar. Ülkemizin hemen hemen her şehrine kadar evden eve nakliyat gerçekleştirdik.
Instagram: ozsenturkevdeneve

Şehirler arası evden eve nakliyat konusunda titizlikle çalıştığımız için sizin hiç bir endişe duymanıza gerek kalmaz. Şehirler arası evden eve nakliyat için mesafe uzunluğu nedeniyle eşyalar doğru paketlenmelidir. Öz Şentürk Nakliyat bu durum için müşteri memnuniyetini göz önüne alarak mobilya ve diğer eşyaları özenle paketleyip yerleştirmektedir. Mobilyalar özel olarak şuan ki oturduğunuz evinizden demonte edilir. Taşınacağınız evin odasında ise tekrar montajı yapılır.

Türkiye’deki evden eve nakliyat yaptığımız iller şunlardır. Balıkesir, Muğla, Afyon, Yozgat, Sivas, Erzurum, Ağrı, Tunceli, Mardin, Malatya, Diyarbakır, Uşak, Van, Zonguldak, Kahraman Maraş, Karaman, Artvin, Trabzon, Samsun, Ordu, Çanakkale, İstanbul, İzmir, Sakarya, Antalya, Aydın, İzmit ve daha bir çok şehre şehirler arası evden eve nakliyat hizmetimiz bulunmaktadır. Ülkemizdeki hemen hemen her şehre sevkiyatlar gerçekleştirmekteyiz.

Eşyalarınızın tümü Öz Şentürk Nakliyat ve sigorta şirketi Axa Oyak güvencesi altındadır. Öz Şentürk Nakliyat geniş ve çalışkan kadrosu ile en iyi ve en kaliteli bir şekilde sizlere hizmet vermektedir. Sadece bir telefon açarak firmamız Öz Şentürk Nakliyata ulaşabilirsiniz. Yakın zaman içerisinde İzmir’de Öz Şentürk Nakliyat ofislerini ve depolarını görebileceksiniz.

Hizmetlerimiz

Öz Şentürk Nakliyat olarak hizmetlerimiz İstanbul evden eve nakliyat hizmetiyle sınırlı değil. Firmamız şehirlerarası nakliyat alanında da sektörün öncülerinden biridir. Bunun yanı sıra işyerleriniz, ofisler, sağlık kurumları için yapılan taşımalar gibi profesyonellik gerektiren taşıma hizmetlerini de Öz Şentürk Nakliyat güvencesiyle sunuyoruz.

Fiyatlar

Öz Şentürk Nakliyat olarak fiyat belirlenmesini de profesyonel bir şekilde sağlıyoruz. Profesyonel hizmet anlayışıyla öne çıkan firmamızın uzman çalışanları eşyalarınızı ve taşıma yerlerini inceleyerek size en uygun nakliyat fiyatları sunacaktır.

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri

Sigortalı Eşya Taşıma

Eşyalarınızı taşıma öncesinde sigortalayarak güvenilir bir nakliye süreci sunuyoruz

Paketleme & Ambalaj

Tüm eşyalara özel ambalaj ve paketleme uygulayarak olası kırılma ve çizilmenin önüne geçiyoruz

Ücretsiz Ekspertiz

Uzman eksperimiz taşıma öncesi adresinize gelerek tüm taşıma planını önceden sizinle paylaşır

Leave a comment

HEMEN ARAYIN