Asansörle Evden Eve Nakliyat

Asansörle Evden Eve Nakliyat

Öz Şentürk Nakliyat vermiş olduğu nakliyat hizmetinde asansör ile geniş donanımlı araç filosu yılların vermiş olduğu tecrübe ile evden eve nakliyat işlemleri gerçekleştirmektedir. Asansörlü evden eve nakliyat müşteri beklentileri doğrultusunda hasar riskini minimuma indirerek etkili ve hızlı nakliyat çözümü sunmaktadır. Müşterilerimizin memnuniyeti her zaman öncelikli görevimizdir. Taşıma işlemi başlangıcından sonuna kadar müşteri temsilcilerimiz her an sizlerle olacaktır. Her hangi bir sorunda yada aklınıza takılan sorular için yanlız sizler için seçilmiş ve tamamen konunun hakimi temsilcilerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
Instagram: ozsenturkevdeneve

Asansörlü Taşımacılık

Öz Şentürk Nakliyat İstanbul merkezli olup tüm Türkiye’de yürütmüş olduğumuz eşya taşımacılığı hizmetlerimiz müşteri memnuniyetine dayalıdır. Müşterilerimizin istek ve önerileri doğrultusunda ve daha iyi hizmet verme amacıyla teknolojik imkanlardan fazlasıyla yararlanılmaktadır. İstanbul ve tüm semtlerinde asansörlü taşımacılık özenli nakliyat hizmetini yapan firmayız.

Asansörlü Evden Eve Nakliyat size eşyalarınızın yüksek katlar ve dar merdiven boşluklarından taşınması esnasında hem zaman hem de risk açısından avantajlar sağlar. Taşınma esnasında eşyalarınızın zarar görme riski neredeyse sıfıra iner ve tüm değerli mobilyalarınız hiç bir hasar görmeden yeni yerine taşınmış olur.

Öz Şentürk Nakliyat Asansörlü Evden Eve Nakliyat Hizmeti Sunar.

Hizmetlerimiz

Öz Şentürk Nakliyat olarak hizmetlerimiz İstanbul evden eve nakliyat hizmetiyle sınırlı değil. Firmamız şehirlerarası nakliyat alanında da sektörün öncülerinden biridir. Bunun yanı sıra işyerleriniz, ofisler, sağlık kurumları için yapılan taşımalar gibi profesyonellik gerektiren taşıma hizmetlerini de Öz Şentürk Nakliyat güvencesiyle sunuyoruz.

Fiyatlar

Öz Şentürk Nakliyat olarak fiyat belirlenmesini de profesyonel bir şekilde sağlıyoruz. Profesyonel hizmet anlayışıyla öne çıkan firmamızın uzman çalışanları eşyalarınızı ve taşıma yerlerini inceleyerek size en uygun nakliyat fiyatları sunacaktır.

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri

Sigortalı Eşya Taşıma

Eşyalarınızı taşıma öncesinde sigortalayarak güvenilir bir nakliye süreci sunuyoruz

Paketleme & Ambalaj

Tüm eşyalara özel ambalaj ve paketleme uygulayarak olası kırılma ve çizilmenin önüne geçiyoruz

Ücretsiz Ekspertiz

Uzman eksperimiz taşıma öncesi adresinize gelerek tüm taşıma planını önceden sizinle paylaşır

Leave a comment

HEMEN ARAYIN