İstanbul Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Taşımacılık

İstanbul evden eve nakliyat firması Öz Şentürk Nakliyat olarak yüksek kalite müşteri memnuniyetini esas alarak sizlere profesyonel hizmet sunuyoruz. Evden eve nakliyat hizmetinde en yüksek standartlarda hizmete Öz Şentürk Nakliyat’la ulaşabilirsiniz.
Instagram: ozsenturkevdeneve

Taşıma Koşullarının Belirlenmesi

Eşyalarınızın miktarı ve ebadı, eşyaların alındığı ve taşınacağı yerler vs. bu gibi koşullar değerlendirilerek kaç kişilik bir ekiple taşıma işinin yapılacağı ve size en uygun fiyatlarla en yüksek hizmetin nasıl sağlanacağını belirliyoruz.

Öz Şentürk Nakliyat Güvencesi

Firmamızı tercih ederek yüksek kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla elde etmiş olacaksınız. Ayrıca eşyalarınız zarar görmeden evden eve nakliyat alanında sektörün öncüsü olan Öz Şentürk Nakliyat güvencesiyle taşınacaktır.

Müşteri Güvencesi

Sizlere üstün hizmet kalitesi sunabilmek için sadece profesyonellerle çalışıyor, teknolojinin tüm imkanlarını sizler için seferber ediyoruz. Müşteri memnuniyetini esas aldığımız için eşya taşımada gerekli olan en kaliteli malzemeleri kullanıyor, eşyalarınızın darbe almasını, çizilmesini ve başka bir şekilde zarar görmesini önlüyoruz.

Bilgilendirme Hizmeti

Öz Şentürk Nakliyat olarak eşyalarınızı taşımakla kalmıyor, profesyonel ekibimiz sayesinde sizleri nakliyat sektörü hakkında bilgilendiriyoruz. Böylece kaliteli bir evden eve eşya taşıma işleminin püf noktaları hakkında bilgi sahibi olacak ve gelecekte de bu konuda daha seçici davranacaksınız.

Hizmetlerimiz

Öz Şentürk Nakliyat olarak hizmetlerimiz İstanbul evden eve nakliyat hizmetiyle sınırlı değil. Firmamız şehirlerarası nakliyat alanında da sektörün öncülerinden biridir. Bunun yanı sıra işyerleriniz, ofisler, sağlık kurumları için yapılan taşımalar gibi profesyonellik gerektiren taşıma hizmetlerini de Öz Şentürk Nakliyat güvencesiyle sunuyoruz.

Fiyatlar

Öz Şentürk Nakliyat olarak fiyat belirlenmesini de profesyonel bir şekilde sağlıyoruz. Profesyonel hizmet anlayışıyla öne çıkan firmamızın uzman çalışanları eşyalarınızı ve taşıma yerlerini inceleyerek size en uygun nakliyat fiyatları sunacaktır.

Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri

Sigortalı Eşya Taşıma

Eşyalarınızı taşıma öncesinde sigortalayarak güvenilir bir nakliye süreci sunuyoruz

Paketleme & Ambalaj

Tüm eşyalara özel ambalaj ve paketleme uygulayarak olası kırılma ve çizilmenin önüne geçiyoruz

Ücretsiz Ekspertiz

Uzman eksperimiz taşıma öncesi adresinize gelerek tüm taşıma planını önceden sizinle paylaşır

Leave a comment

HEMEN ARAYIN